Planlegg egen gravferd

Vi har alltid tatt imot mennesker som ønsker å planlegge sin egen gravferd – begravelse eller bisettelse. Nå har vi i tillegg en digital løsning på plass.

Planlegg egen gravferd ved å fylle ut skjemaet du finner på denne siden. Eller last ned skjemaet som PDF og send det til oss.

Det digitale skjemaet for planlegg egen gravferd gir deg mulighet for å legge inn e-post adresser til eventuelle mennesker du ønsker skal motta dette dokumentet. I tillegg sendes dokumentet automatisk til Andås begravelsesbyrå. Vi kontakter deg om noe virker uklart.

Kom innom oss. Vi skal selvfølgelig fortsette med å ta imot mennesker som ønsker å planlegge egen begravelse. Vi ønsker å være til hjelp. Du er velkommen for rådgivning, uansett om du fyller ut et digitalt skjema eller heller vil formulere ønskene sammen med oss på vårt kontor.

Alle våre medarbeidere har signert taushetserklæring. Alle dokumenter oppbevares sikkert i Andås arkiv.

Dokumentet planlegg egen gravferd er ikke juridisk bindende. Det er gravferdsansvarlig i familien som tar de endelige avgjørelsene. Når det er sagt: Vår erfaring er at egne ønsker nesten bestandig respekteres. Du har også selv mulighet for å utpeke en annen gravferdsansvarlig enn den som følger av gravferdsloven.

Noen har spørsmål om å forhåndsbetale gravferden. Vi anbefaler at man oppretter en egen konto til dette formålet, bankkontonummer og bank kan oppgis i skjemaet. Andre ønsker å overlate det økonomiske oppgjøret til boet/arvingene. Vi kan gi råd og fortelle detaljert om ulike ordninger.

Ønsker du en samtale? Ring oss på telefon 38 17 74 50.

DRIFTSMELDING: Enkelte kunder kan oppleve utfordringer med den digitale versjonen av vårt skjema på enkelte nettlesere. Dersom du opplever problemer med tjenesten så kan du benytte PDF versjonen, ta kontakt med oss på telefon eller sende en e-post til post@andas-begravelsesbyra.no . Vi jobber aktivt med å rette feilen.

Ta kontakt på vår døgnåpne telefon
38 17 74 50